Új jelszó kérése
Termékajánló
Hírlevél
Pénznem váltás
Partnereink
Szűrés
Gyártó
Szín
Szavazás
Milyen termékcsoportot bővítsünk az áruházban?
Munkavédelem
Hegesztés-forrasztástechnika
Kerekek-görgők
Elektromos kiegészítők
Lámpák, LED világítás
Mindegyik
Másra vagyok kíváncsi

Hírek

2020.12.21
Állítható nyomatékú hálózati gép mint innováció

  • Több évtizedes eladói tapasztalat alapján (saját és a vevők visszajelzései) általánosságban csak annyit, hogy a technikai fejlődés mellett a gépek minősége folyamatosan csökken.
  • Egy érzékletes példa; "A régi HILTI gépemhez nem kapok már fúrószárat, az új meg többet van szervizben, mint amennyit használom" Az ilyen visszajelzések alapján elég jó hatásfokkal tudjuk, hogy fúrót, sarokcsiszolót, körfűrészt melyik márkából legérdemesebb beszerezni.
  • DE a legfontosabb szabály; ne add kölcsön a gépedet / szerszámodat SENKINEK!  Nem vigyáznak rá, (túlterhelik, leteszik a porba, de láttam már olyan akkumulátort is, amivel a csavart kalapálták bele a tiplibe ) elveszítenek darabokat a szerszámkészletből (jobb esetben pótolják valami gagyival), vagy azt mondják, hogy nem is volt benne...
  • De hogy egy konkrét gépről is beszéljek, ami szerintem jó kezdeményezés. 220V-os EXTOL fúró-csavarozó gép. Mindössze 300W a teljesítménye, de 35Nm nyomatékkal és 21 fokozatú nyomaték állítási lehetőséggel, mint egy akkus csavarozó.
  • Sajnos csak 3m vezetékkel, de így is komoly versenytárs otthoni fúrás-csavarozás esetén az akkus gépeknek. SKIL gyártmányból volt egy hasonló, 10m-es kábellel. Az volt az igazi, de a BOSCH felvásárolta, majd megszüntette a magyarországi gyártást, és eladta a céget egy ismeretlen vállalatnak.
Webáruház készítés